Сѐ од камен

Преработка на природен и вештачки камен, мермер и гранит.

Контакт

За нас

Гра-мер се занимава со обработка на:

  • Природен и вештачки камен
  • Мермер
  • Гранит

Нашето долгогодишно искуство и изборот на материјалите се гаранција за квалитетот на производот за секој наш клиент.

Услуги

Изработуваме надгробни споменици, ентериер, екстериер,
работни плочи во кујни, купатила, шанкови, скали, окапници на прозорци (внатре/надвор), маси и сѐ друго од камен.

Изработка на надгробни споменици

Ентериер

Екстериер

Работни плочи во кујни, купатила, шанкови

Скали и маси

Окапници на прозорци (внатре/надвор)

Побарајте понуда

Контактирајте не за вашата потреба - проект, производ и друг вид барање. Нашиот тим ќе подготви понуда со најдобра цена, квалитет и рок за изработка според договор.

Контакт

Локација:

Прохор Пчински 83, Велес, Северна Македонија

Телефон:

+389 70 315 954

Loading
Your message has been sent. Thank you!